سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سلام مهاجر
لینک های مفید
  • صفحه اصلی
  • ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

     «فیس بوک» مدیر وبلاگ «سلام مهاجر» 
    "
    Facebook" Community Manager "Hello immigrants" 


    [ یادداشت ثابت - جمعه 94/3/2 ] [ 1:39 صبح ] [ 1000Hasani ] [ نظرات () ]

     

    ثمره ای پیروی از #جهاد_نرم عالم آل محمد


    شهادت رئیس مذهب اسلام ناب محمدی، عالم آل محمد ص به امام زمان(عجج) و امت اسلامی تسلیت باد.

    شهادت امام صادق

    وظیفه امروز علماء اهل و بیت(علیهم السلام) در افغانستان و سراسر جهان، دنبال نمودن سیاست #جهاد_نرم و علمی امام صادق ع می باشد؛ یعنی تقویت بنیه علمی طلاب و علماء و ترویج فرهنگ اهل بیت(علیهم السلام) مطابق نیاز روز، به گونه ای که تمام زوایایی زندگی اجتماعی و شخصی مردم را به صورت احسن پوشش داده و جوابگو باشد.


    آری! این امر محقق نخواهد شد، مگر با پیروی از شیوه ای واقع گرایی صادقانه ای عالم آل محمد ص. پیروی از همان جهاد نرم رئیس مذهب اسلام ناب محمدی بود که در آن دوران خفقان، علامه مجلسی ها ، شیخ کلینی ها و شیخ طوسی های ... در گلستان حوزه های علمی آن روز سر بر آوردند و کمر همت به ترویج درست فرهنگ اسلام ناب محمدی بستند. مطابق نیازهای جامعه اسلامی-انسانی، آثار گرانسنگی را به جامعه عملی به یادگار گذاشتند که اگر به زبان روز در میان جوامع بشر ترویج شود، پاسخ گویی تمام نیازهای زندگی سالم انسانها می باشد.


    تنها راهی نجات انسانها از پیروی دجالهای زمان که از آسمان و زمین به شیوهای شیادانه مختلف شیطانی و سؤاستفاده از غولهای رسانه ای دجالی، در پی اغواء و فریب مردم و جوانان هستند؛ ترویج و تبلیغ درست فرهنگ سالم اسلام ناب محمدی می باشد.

     


    [ شنبه 103/2/15 ] [ 5:49 صبح ] [ 1000Hasani ] [ نظرات () ]

    بایدین طی تماسی به نتانیاهو گفت:داداش! نسبت به کشته شدن کارشناسان میدان هوایی تسلیت ...

    تماس بایدن با

    نیتانیاهو، بین حرفای بایدین پرید و گفت:

    داداش! او نا را ویل کن! درب­های گنبد آهنین آسمان در زمین سوخت ...

    بایدن:یعنی چه ؟

    نیتانیاهو:او گیچ ! تعداد زیادی از F35ها در لانه ها شان آتش گرفت.

    بایدین: مشکلی نیست، پولا تو جمع کن، چندتای دیگه از ما بخر!!!


    [ چهارشنبه 103/1/29 ] [ 11:1 صبح ] [ 1000Hasani ] [ نظرات () ]

    ایـران از خـود دفـاع کرد

    جهان عرب باید حامی اقدام تنبیهی علیه اسرائیل باشد

    ایران دفاع مشروع کرد

    تحلیلگران عرب در گفت وگو با رای الیوم:

    - تحلیگران عرب با اشاره به پاسخ جمهوری اسلامی ایران به حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق تاکید کردند که تهران از خود دفاع کرد و جهان عرب باید حامی این اقدام تنبیهی باشد.


    [ دوشنبه 103/1/27 ] [ 10:24 صبح ] [ 1000Hasani ] [ نظرات () ]
    #طرح_نو_در_رهبری بعد از 200سال تجربه ای ملّی

    بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم

    فلک را سقف بشکافیم و #طرحی_نو_دراندازیم

    پیام های عیدفطر #رهبران_فراری را حتما خواندید و شنیده اید. اگر میخواهید یک عید ملّی و اسلامی داشته باشیم که نسل های آینده ما بدور از هرگونه تعصب قومی و مذهبی، برادرانه در کنار هم شاد و موفق و سربلند باشد، ما باید عاقلانه بیندیشیم و پندهای مهم گذشتگان مان را آویزه گوش نماییم و « یاران آزموده را بیش از این میازماییم» و دنبال رهبران فراری ای آزمون بد پس داده نرویم؛ وگرنه نتیجه همان است که تا کنون از رهبری های ویرانگر متعصبانه آنان داشته بودیم و خواهیم داشت.

    طرح نو در انتخاب رهبری این است که رهبر باسه ویژه¬گی داشته باشد:

    #الف: متخصص باشد. متخصصی دارای اثر و آثار علمی، نه مثل پورفیسور ربانی ها که حتی یک مقاله علمی هم نداشتند، لذا رهبری شان، ثمره عملی هم نداشتند.

    : متعهد بی تعصب باشد. لذا متعهد های #متعصب می شود چون سیاف ها و محسنی ها و اشرف غنی ها...؛ وقتی به اهداف واغراض شخصی شان نرسیدند یا بابای موشک و راکت می شود یا رئیس جمهور فراری .

    : پس رهبر باید متخصص و متعهد و بی تعصب باشد. لذا بیشترین صدمات که جهان اسلام و امت اسلامی تا کنون چشیده اند و کشیده اند از رهبران متعصب بوده و هست.

     


    [ جمعه 103/1/24 ] [ 7:43 صبح ] [ 1000Hasani ] [ نظرات () ]

     


    فردا،13فروردین1403؛ #13بدرنرویم. حرمت شهادت پدر امت

    محمد ص امیرالمؤمنین علی(علیه السلام را پاس بی داریم.

    شهادت حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) تسلیت باد


    شهادت امیر المؤمنین علی ع

     

     


    [ دوشنبه 103/1/13 ] [ 3:12 صبح ] [ 1000Hasani ] [ نظرات () ]
    اَللّهُمَّ ارْزُقْنی فیهِ طاعَةَ الْخاشِعینَ #وَاشْرَحْ_فیهِ_صَدْری بِاِنابَةِالْمُخْبِتینَ بِاَمانِکَ یا اَمانَ الْخاَّئِفینَ

    شرح فراز اول:

    در فراز ابتدایی این دعا روز پانزدهم ماه مبارک رمضان آمده: "للهم ارزقنی فیه طاعه الخاشعین" یعنی "خدایا در این روز اطاعت بندگان خاشع وخاضع خود را نصیب من گردان" آمده است.

    برای آنکه بدانیم خاشعین چه کسانی هستند، بهتر است در مورد متکبرین صحبت به میان آوریم؛ چرا که خضوع و خشوع به طور کامل با تکبر و غرور تضاد دارد، به طوری که هر آنچه که در صفات متکبرین وجود دارد، ضد آن در خاشعین موجود است.

    در پاره ای از سخنان ارزشمند امیرالمؤمنین علی ( ع) در مورد متکبران آمده : "آگاه باشید! زنهار! زنهار! از پیروی و فرمانبری سران و بزرگانتان، آنان که به اصل و حسب خود می‌نازند و خود را بالاتر از آنچه هستند می‌پندارند و کارهای نادرست را به خدا نسبت می‌دهند و نعمت‌های گسترده خدا را انکار می‌کنند، تا با خواسته‌های پروردگار مبارزه کنند و نعمت‌های او را نادیده انگارند، آنان شالوده تعصب جاهلی و ستون‌های فتنه و شمشیرهای تفاخر جاهلیت هستند."
    ... «کبر و خودپسندی چیزی است که قلب‌های متکبران را همانند کرده به درندگان، تا قرن‌ها به تضاد و خونریزی گذراندند و سینه‌ها از کینه‌ها تنگی گرفت.»

    با توجه به این تذکرات مقدس از زبان امیر مؤمنان، درمی‌یابیم که خضوع و خشوع همانند ظرفی است که انسان به وسیله آن به جمع‌آوری رضا و خشنودی خداوند می‌پردازد و تکبر چون ظرفی است تو خالی که هیچ چیزی در آن جز غرور و تکبر جای نمی‌گیرد و این خضوع و خشوع است که انسان را به خدای خویش نزدیک می‌سازد؛ زیرا که هرچه انسان نزد پروردگار عالمیان، خود را ذلیل و خوار نشان دهد، ارزشش در پیشگاه او بیشتر می‌شود.

    چنانچه حضرت علی ( ع) فرمودند: "تاج تواضع و فروتنی را بر سر نهید و تکبر و خودپسندی را زیرپا بگذارید … و تواضع و فروتنی را سنگر میان خود و شیطان و لشکریانش قرار دهید، زیرا شیطان از هر گروهی لشکریان و یارانی سواره و پیاده دارد." پس خضوع و خشوع در مقابل پروردگار عالمیان همان طاعت و بندگی خالصانه در مقابل ذات اقدس اوست که ما نیز در این روز از خداوند می‌خواهیم به ما عبادت و اطاعتش را همراه با خضوع و خشوع نصیب کند.

    شرح فراز دوم

    در دعای این روز نکته اساسی که به آن تاکید شده است، خضوع و خشوع و فروتنی در مقابل ذات اقدس پروردگار است به طوری که در این روز از خداوند درخواست می‌کنیم آنچه را که در صفات و اعمال خالصان و خاشعان و فروتنان وجود دارد، نصیب ما کند، اما در اینجا می‌خواهیم بدانیم مخبتین به چه معناست؟

    مخبتین به معنای فروتنان است، آن هم فروتنانی که فروتنی آنان فقط در مقابل پروردگار جهان و جهانیان است. حضرت علی ( ع) در مورد صفت و نشانه پرهیزکار فرموده اند: "در دینداری نیرومند، نرمخو و دور اندیش است، دارای ایمانی پر از یقین، حریص در کسب و دانش، با داشتن علم ، بردبار، در توانگری میانه رو، در عبادت فروتن، در تهی دستی آراسته، در سختی‌ها بردبار، در جستجوی کسب حلال، در راه هدایت شادمان و پرهیز کننده از طمع ورزی، است».

    فراز سوم:

    معنای شرح صدر

    با توجه به فرموده آن بزرگوار در می‌یابیم که مخبتین همان پرهیزکاران هستند که شب و روز خود را به ذکر و یاد خداوند به پایان می‌برند که ما نیز در این روز از خداوند می‌خواهیم شرح صدری را که مردان پرهیزکار و فروتن دارند، به ما نیز عطا کند.

    سعه صدر امام حسن ع

    ان الحسن علیه السلام کان من اوسع الناس صدرا و اسجحهم خلقا.»

    در حدیثی آمده است که: امام مجتبی علیه السلام سعه صدرش از همه بیشتر و از نظر اخلاق معتدلترین مردم بود. (اعیان الشیعه ج 1 ص 563.)

    شرح صدر عنایتی الهی است که خداوند به بندگان خاص خودش عطا می کند و در حقیقت، به عنوان هدایت پاداشی، آن را به بندگانش می دهد.

    چنانکه قرآن کریم در مورد آن می فرماید: «فَمَن یُرِدِ اللَّهُ أَن یَهدِیَهُ یَشرَح صَدرَهُ لِلإِسلامِ...»[2] «آن کس را که خدا بخواهد هدایت کند، سینه‌اش را برای (پذیرش) اسلام، گشاده می سازد.»

    پس شرح صدر، عنایتی است که خدا به هر کس بخواهد می دهد، البته به هر کسی که شرایط درک و فهم و استفاده ی آن را داشته باشد.

    منظور از شرح صدر، آن است که انسان چنان عقل و درک و فهمش وسیع گردد که در پذیرش حق و هدایت افق دیدش از قبل بالاتر رود.

    سه نشانه ی شرح صدر

    حال این شرح صدر چه نشانه هایی دارد، باید گفت: آنچه در منابع دینی آمده است، سه چیز نشانه ی شرح صدر است؛ یعنی اگر کسی بخواهد بفهمد که آیا او دارای شرح صدر است، باید این نشانه ها را در وجود خود بیابد.

    اولین نشانه: کنده شدن از دنیا

    کسی که از دنیا کنده شده باشد، معلوم است که شرح صدر پیدا کرده و افق دیدش وسعت پیدا کرده است؛ کسی که می داند که باید یک روز همه ی چیز دنیا را بگذارد و برود و بدان ایمان راسخ داشته باشد معلوم می شود که در پذیرش حق و حقیقت، وسعت صدر پیدا کرده است.

    ابن مسعود از وجود مبارک رسول اکرم (ص) پرسید که شرح صدر نشانه‌ای دارد یا نه؟! فرمود:‌ آری. شرح صدر علامتی دارد، انسان که شرح صدر دارد، دارای اوصافی است؛ «اَلاِنابَهُ اِلَی دارِ الخُلُودْ اَلتَّجافِی عَنْ دارِ الغُرُورْ وَ الاِستِعدادُ لِلْمُوتْ قَبلَ حُلولِ الفُوت»[3]

    امام سجاد علیه السلام در طلب نشانه ی شرح صدر

    در دعایی از امام سجاد علیه السلام که در شب و روز بیست و هفتم ماه رمضان آمده که: «اَللَّهُمَّ اُرْزُقْنِی اَلتَّجَافِیَ عَنْ دَارِ اَلْغُرُورِ وَ اَلْإِنَابَةَ إِلَى دَارِ اَلْخُلُودِ وَ اَلاِسْتِعْدَادَ لِلْمَوْتِ قَبْلَ حُلُولِ اَلْفَوْتِ».
    «بار خدایا دورى گزیدن از خانه غرور و فریب را روزى من فرما و هم بازگشت به سوى خانه جاویدان و هم آمادگى براى مرگ را پیش از فرارسیدنش روزى من گردان.»

    تبیین دعای امام سجاد علیه السلام

    پس اولاً این دعا جزء سیره اهل بیت بوده است؛ و ثانیاً: جزء دعاهایی است که در ماه با عظمت رمضان خوانده می شود و آن هم در شب ها و روز های آخر که شاید ناظر به خود محتوای دعا باشد، چون در دنیا از خدا می خواهیم که خدا ما را از دنیای فریبنده بِکَند.
    یعنی همان طور که ماه پر فیض رمضان در حال تمام شدن است؛ کنده شدن از دنیا را نیز روزی ما فرما؛ تا برای سرای جاویدان آماده شویم.

    دومین نشانه: بازگشت به سرای جاودان

    دومین نشانه ی شرح صدر آن است که انسان، به سرای جاویدان امید بسته و نگاهش در زندگی برای ماندن و بازگشت در جایی است که قرار است همیشه و جاودانه در آن بماند؛ مشخص است که او جایی را که برای همیشه در آن می ماند را اصل و اساس زندگی دنیایش قرار می دهد. دنیای که سراسر فریبنده است و زرق و برقش آدمی را تا به کجا ها که نمی برد، آیا لیاقت ماندن در آن وجود دارد؟ اما آخرتی که قرآن آن را به عنوان سرای جاویدان و همیشگی وعده می دهد، لیاقت صرف نظر کردن را دارد؟
    سومین نشانه: آمادگی برای مرگ قبل از رفتن

    آمادگی قبل از انجام عمل در هر کاری، برای انسان سودمند است؛ در امور دنیوی نیز این مطلب روشن است؛ مثلاً اگر کسی دعوت سخنرانی داشته باشد، یا قرار باشد، درسی را تدریس کند، باید از قبل آمادگی لازم را در خود ایجاد کند، در غیر این صورت یا آبرویش را از دست می دهد یا شرمنده ی دیگران می شود؛ در امور معنوی نیز این گونه است، اگر آدمی قبل از آن که او را از این دنیا ببرند، توشه ی راه و زاد راه جمع آوری کرده باشد و همراه خود داشته باشد، دیگر در آخرت شرمنده ی خودش نخواهد شد؛ برای همین است که در حدیث سفارش شده که انسان قبل از آنکه از او حساب بکشند، از خود حساب بکشد.

    سومین نشانه: آمادگی برای مرگ قبل از رفتن


    آمادگی قبل از انجام عمل در هر کاری، برای انسان سودمند است؛ در امور دنیوی نیز این مطلب روشن است؛ مثلاً اگر کسی دعوت سخنرانی داشته باشد، یا قرار باشد، درسی را تدریس کند، باید از قبل آمادگی لازم را در خود ایجاد کند، در غیر این صورت یا آبرویش را از دست می دهد یا شرمنده ی دیگران می شود؛ در امور معنوی نیز این گونه است، اگر آدمی قبل از آن که او را از این دنیا ببرند، توشه ی راه و زاد راه جمع آوری کرده باشد و همراه خود داشته باشد، دیگر در آخرت شرمنده ی خودش نخواهد شد؛ برای همین است که در حدیث سفارش شده که انسان قبل از آنکه از او حساب بکشند، از خود حساب بکشد.

    پس سه نشانه برای انسان دارای شرح صدر بیان شد، و اگر کسی بخواهد بداند که آیا شرح صدر دارد یا نه باید به همه این سه نشانه توجه داشته باشد و آن را در وجود خود جستجو کند.

    [ سه شنبه 103/1/7 ] [ 10:57 صبح ] [ 1000Hasani ] [ نظرات () ]
    .: Weblog Themes By WeblogSkin :.
    درباره وبلاگ

    دوستان! چند سالی در کشور خودم به نام افغانستان آواره تر از دیار دگرانم، حال این معنی را بر خویش دارم می­ قبولانم که برای مردم ما هجرت، سفر دور درازی است که انتهای آن محکمه عدل الهی است. لذا هروقت دلم از نا مردمی ها و نامردی های اطرافیان و سران بی سر و حاکمان متعصب سود جویِ کشورم ... می گیرد سراغ « سلام مهاجر » رفته دل نوشته های که قطرات دریای دل گرفتگی های هجران همیشه خانه بدوشی هست را باشما در میان می گذارم . باری عزیزان؛
    این جهان همچون درخت است‏ اى کرام
    ما بر او چون میوه‏ هاى نیم خام سـخـتـگـیرى و تـعـصـب خـامى است
    تا جنینى کار خون آشامى است
    موضوعات وب
    آرشیو مطالب
    امکانات وب


    بازدید امروز: 136
    بازدید دیروز: 197
    کل بازدیدها: 552612
    تماس با ما